Wens papa zoekt wens mama

Hallo lieve wens mama(s),

Ik ben een getinte single homoseksuele man van 36 jaar woonachtig in Zuid Limburg. Heb een eigen huis met een grote tuin, een leuke baan en heb mijn leven prima op orde. Mijn voorkeur gaat uit naar een wens mama/mama’s die ook uit Zuid Limburg komt/komen.
Ik ben in goede conditie, en zorg goed voor mijzelf, gezond eten, niet roken enz.
Ik ben ondernemend en vind het fijn anderen te ontmoeten, plezier te hebben, te delen en van elkaar te mogen leren. Goede gesprekken en een luisterend oor te zijn als dat nodig is.
Daarnaast hou ik van muziek luisteren, fotografie, natuur, dieren, er op uitgaan enz.
Ik vind het ook belangrijk om respect voor elkaar te hebben, laat iedereen in zijn waarde. Ga een beetje liefdevol met elkaar om. Dat is iets wat ik belangrijk vind en zou dat ook zeker in de opvoeding van het kind willen betrekken!
Al een aantal jaren heb ik een kinderwens die tot op heden deels gevuld is. Ik ben namelijk pleegvader van een zoontje van 8 jaar die inmiddels al ruim een jaar vol tijd bij mij woont.
Toch zou ik ontzettend graag een kindje van mezelf willen samen met een leuke single vrouw of een leuk dames stel.
Ik ben op zoek naar een fijn co-ouderschap met een vrouw of lesbisch stel met een gezamenlijke kinderwens, verdeling van co-ouderschap is bespreekbaar. En niet alleen co-ouder worden, maar ook goede vrienden om zo doende de opvoeding gezamenlijk vorm te geven.
Ik ben meer dan flexibel over de invulling van het co-ouderschap.
Qua opvoeding vind ik het erg belangrijk dat het kind zichzelf kan zijn. Daarnaast wil ik het kind niet dopen of religieus opvoeden.
Vader zijn in de vorm van het co-ouderschap zie ik helemaal voor mij. Twee huizen met lieve ouders voor een kindje moet toch te realiseren zijn?
Ik hoop snel wat te horen.

Wens papa zoekt wens mama
Naam Rico
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Heerlen
Provincie Limburg (NL)

Oproep

Wens papa zoekt wens mama

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven