Wens papa zoekt wens mama

Ik ben een single man van 48 jaar. Ik ben in goede conditie, en zorg goed voor mijzelf, gezond eten.
Ik ben op zoek naar een fijn co-ouderschap met een vrouw met een gezamenlijke kinderwens, verdeling van co-ouderschap is bespreekbaar. En niet alleen co-ouder worden, maar ook goede vrienden om zo doende de opvoeding gezamenlijk vorm te geven.
Ik hoop snel wat te horen.

Wens papa zoekt wens mama
Naam Ramzi
Ik ben Hetero man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Wens papa zoekt wens mama

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven