Vrouwenstel zoekt zaaddonor

Hallo allemaal,

Wij zijn Britt(24) en Laura(25), 4 jaar samen en afgelopen zomer getrouwd. De afgelopen 2 jaar hebben wij ons verdiept in de mogelijkheden voor onze kinderwens. Vandaag willen we dmv deze oproep echt een stap maken om een gezinnetje te starten.

Britt werkt als gespecialiseerd pedagogisch medewerker en Laura als verpleegkundige en dansdocent. Beide werken we veel met kinderen en organiseren we regelmatig kidsmiddagen/zomerkampen. Nu willen we heel graag zelf ook een kleintje. We wonen nu 3 jaar samen en hebben 2 katten en een hamstertje. Britt houdt zich graag bezig met koffie(workshops) en voetbalt. Laura is lekker creatief met papier/handwerken en in de keuken. Samen genieten we van een avondje op en bank of spelletjesavonden met vrienden.

Wij zijn op zoek naar een donor (max 45 jaar) die bereid is ons te helpen met onze kinderwens door zijn zaad te doneren (niet via de natuurlijke weg). Er is geen verwachting als vaderrol, we zouden je kunnen zien als verre vriend/kennis maar mocht je liever helemaal geen contact onderhouden vinden we dit ook oké. We vinden het belangrijk dat ons kind de mogelijkheid heeft om te weten waar zijn/haar roots vandaan komen mocht hij/zij hier behoefte aan hebben. Voor jouw en onze veiligheid leggen we graag alle afspraken vast in een donorcontract.
Het gaat ons er vooral om dat we een klik hebben en alle betrokkenen een goed gevoel hebben bij de keuzes die we samen maken.

Ben jij de man die wij zoeken?
We kijken uit naar je reactie en de toekomst.

Groetjes Britt & Laura

Vrouwenstel zoekt zaaddonor
Naam Britt & Laura
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Noord-Holland

Oproep

Vrouwenstel zoekt zaaddonor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven