Vrouwenstel zoekt leuke donor!

Hoi toekomstige donor,

Wij zijn J. en J. (29 en 30 jaar) en hebben inmiddels ruim 8 jaar een relatie. J. werkt als psycholoog en de andere J. als orthopedagoog. We wonen samen met hond F. en kat P. in ons gezellige huis in het midden van het land. We zijn allebei sociaal, creatief en handig en de ene J. is net iets opgeruimder dan de andere J. We vinden het leuk om in en om ons huis bezig te zijn, houden van afspreken met vrienden, wandelen met de hond en sporten.

Om onze kinderwens in vervulling te laten gaan zijn wij op zoek naar een leuke donor.
Wij zoeken een donor die zich niet dagelijks bezig houdt met de opvoeding van het kind maar wellicht wel een rol speelt bij bijvoorbeeld verjaardagen. We vinden het belangrijk dat er een klik is en zouden elkaar daarom goed willen leren kennen. Verder hopen wij dat de donor open staat voor een tweede kindje in de toekomst. Graag zouden we onze gezamenlijke afspraken vastleggen in een donorcontract.

Mocht jij het gevoel hebben dat je ons zou willen helpen bij onze kinderwens, kijken we uit naar je berichtje!

Hopelijk tot gauw!

J. en J.

Vrouwenstel zoekt leuke donor!
Naam J. en J.
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Vrouwenstel zoekt leuke donor!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven