Vrouwenstel zoekt leuke donor

Hoi mannen,

Ben jij een leuke, vriendelijke humoristische man met zwart, bruin of donkerblond haar? Dan zijn wij wellicht op zoek naar jou!

Even in het kort iets over ons zelf; Wij zijn Rianne en Nathalie van 30 en 27 jaar. We wonen in Hardenberg samen met onze labrador Layla. We werken beide in de gehandicaptenzorg en doen dit werk met veel plezier! We genieten van dagjes uit, afspreken met vrienden, maar ook door samen een filmpje te kijken.

Wij hebben de grote wens om moeder te worden en hebben daarom dit bericht geplaatst. We zouden allebei graag een kindje willen dragen (na elkaar) als dit mag lukken. We zouden het fijn vinden als de donor open staat om dit via ZI en/of een fertiliteitsbank te doen. Tevens vinden we het belangrijk om de nodige wensen en afspraken voor beide kanten vast te leggen in een donorcontract.

We vinden het belangrijk dat wij de ouders zijn van ons kind, maar dat het kind wel de mogelijkheid heeft om te weten wie de donor is en dat hij of zij (gering) contact met hem op kan nemen.

Groetjes, Rianne en Nathalie

Vrouwenstel zoekt leuke donor
Naam Rianne en Nathalie
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Vrouwenstel zoekt leuke donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven