Vrouwenstel zoekt leuke donor

Beste (toekomstige) donor,

Wij zijn een jong vrouwenstel van 26 en 29 jaar oud. Wij zijn woonachtig in de stad Groningen, werken bij de overheid en in de geboortezorg en houden van muziek en sport. Inmiddels zijn wij al bijna 9 jaar samen, hebben wij een huis gekocht en begint onze kinderwens steeds meer te kriebelen. Dit betekent dat wij klaar zijn voor de volgende stap en graag een gezin willen stichten met kinderen. Daarom zijn wij opzoek naar een donor die ons daarbij kan helpen. In ons plaatje speelt de donor geen actieve en opvoedende rol. Mocht het kind later toch behoefte hebben aan contact, dan vinden we het belangrijk dat je daar als donor voor open staat. Ook willen we graag de optie open houden om voor ons kindje een broertje of zusje te krijgen van dezelfde donor. Dit is voor ons erg belangrijk zodat het kind biologisch verbonden is aan zijn of haar broertje of zusje. In goed overleg willen wij de optie van een tweede kindje dan ook graag in een contract laten vastleggen.

Wij vinden het ontzettend spannend om via deze weg zo’n belangrijk traject in te gaan, maar zien uit naar een fijne match. Wil jij ons helpen?

Vrouwenstel zoekt leuke donor
Naam Wensmoeders
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Vrouwenstel zoekt leuke donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven