Vrouwenstel zoekt donor

Hoi,

Wij (Astrid van 31, Renée van 39) zijn een vrouwenstel uit Breda.
Wij zijn op zoek naar een leuke donor die ons kan helpen met onze kinderwens.

Wij kennen elkaar 2 jaar en wonen bijna 1 jaar samen. We hebben beiden een stabiele baan / eigen bedrijf.
We hebben reeds een dochter van 9, uit een vorige relatie. Heel graag willen we nu ook samen een kindje.

We zijn op zoek naar een donor die zelf niet op zoek is naar een actieve vaderrol. Wel vinden we het belangrijk dat ons kind weet wie zijn/haar vader is, en dat de vader op een bepaalde manier aanwezig is in zijn/haar leven. Daarom zoeken we naar een donor die betrokken wil zijn bij ons kind.

Hoe dat exact moet worden vormgegeven zal moeten worden bepaald in onderling overleg, op basis van ieders behoefte daarin.

Dit zijn wij en onze wensen in het kort. We zijn benieuwd naar jou en je motivaties, en willen graag kennis met je maken.

Astrid en Renée

Vrouwenstel zoekt donor
Naam Astrid en Renée
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Regio Breda
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven