Vrouwenstel zoekt donor

Hoi donor,

Wij zijn een pas getrouwd stel van 29 en 31 jaar en op zoek naar een donor om onze kinderwens in vervulling te kunnen laten gaan. Vanuit persoonlijke kring hebben we helaas niemand kunnen vinden en de grote Deense spermabanken voelen voor ons te onpersoonlijk. Daarom via deze weg een oproep voor iemand die ons wil helpen, maar geen actieve rol in het leven van ons kind wil spelen. We vinden het wel belangrijk dat er eventueel mogelijkheid tot contact is als het kind daar behoefte aan heeft. Het zou fijn zijn als je ook open staat voor een tweede kindje als we zo ver zijn. Hoe we dit precies gaan aanpakken kunnen we natuurlijk overleggen.

Eerst iets over ons. We wonen in Utrecht en werken als wetenschapper en bij het spoor. In normale tijden zijn we te vinden in een café, op een festival, op (of langs) het voetbalveld of bij ons koor, maar in lockdown zijn onze hobby’s vooral spelletjes, lezen, koken en knuffelen met onze twee katten. We hebben elkaar, heel cliché, een paar jaar geleden ontmoet via tinder maar al snel werd duidelijk dat we voor elkaar gemaakt zijn en we zijn er enorm aan toe om moeders te worden!

Neem gerust contact op als je nog verdere vragen hebt. Mocht je je aangesproken voelen horen we graag van je!

Vrouwenstel zoekt donor
Naam L&L
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven