Vrouwenstel zoekt donor

29 augustus 2020

Beste toekomstige donor,

Wij zijn op zoek naar een donor die ons kan helpen met onze kinderwens. Wij zijn een, al zeggen we het zelf, heel leuk lesbisch stel. We hebben een groot sociaal netwerk, een baan, een huis, een tuin en heel veel liefde.

Wij zoeken een donor die knap, stoer, slim, sportief, ruimdenkend, creatief, gezond, sociaal, gespierd, inspirerend, zorgzaam, spiritueel, reislustig, hip en milieubewust is.

Haha nee, grapje :- ) Wij zoeken iemand die net als wij het leven niet tè serieus neemt en een groot hart heeft.

We zoeken iemand die wil donderen en geen rol heeft in de opvoeding. Een keertje ontmoeten als het kindje ooit nieuwsgierig is, lijkt ons wel fijn. Oh ja, het lijkt ons ook fijn als het ons gegund is om twee kindjes te krijgen van dezelfde donor.

Zullen we een keer koffie drinken?

Groetjes J en M

Naam J & M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Gelderland, Noord-Brabant
  92x bezocht sinds 29 augustus 2020

Oproep

Vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.
Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>