vrouwenstel zoekt donor

Hi!
Wij zijn Desi & Anne en wij zijn op zoek naar een donor.
Wij wonen samen in Eindhoven en Anne is al moeder van een dochter van 6 jaar (co-ouderschap).
We zijn allebei werkzaam in verschillende takken van de hulpverlening. Wanneer we vrij zijn houden we van het goede leven en gezelligheid!

Wij vinden het belangrijk dat de donor geen onbekende van het kindje is maar dat hij een kleine rol in het leven vervult. Natuurlijk willen we jou daarom ook eerst beter leren kennen zodat ook jij je wensen aan kan geven.

vrouwenstel zoekt donor
Naam Desi & Anne
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Regio Eindhoven
Provincie Noord-Brabant

Oproep

vrouwenstel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven