Vrouwenstel uit Haarlem zoekt betrouwbare donor

Hi potentiële donor,

Wij zijn A&M, een vrouwenstel van begin 30 uit omgeving Haarlem. We zijn inmiddels al bijna 7 jaar samen en zullen begin 2021 ons kleine tweekamerappartement eindelijk inruilen voor een echt grotemensenhuis. Als we daar eenmaal gesetteld zijn zouden we heel graag samen een gezin willen stichten, door middel van zelfinseminatie. Wel willen we dit uiteraard alleen doen als we een geschikte donor tegenkomen waarbij we daadwerkelijk een klik voelen. Daarom zijn we deze zoektocht nu alvast gestart.

Wij zoeken een C(+?) donor, zonder opvoedende rol of gezag, maar die mogelijk wel een kleine rol zou kunnen spelen in het leven van het kindje. Hoe precies, daar hebben we wel ideeën over, maar dat doen we graag in overleg met jou. Wat bij ons voorop staat is dat het kindje (al in een redelijk vroeg stadium) weet wie zijn of haar biologische vader is, zodat die lastige zoektocht in de puberteit hem of haar bespaard blijft.

We zoeken een man (joh ;-)) tot de leeftijd van ongeveer 35 jaar die enigszins in de buurt van Haarlem woont.

Mocht je je geroepen voelen door onze wens dan gaan we graag verder met je in gesprek om elkaar beter te leren kennen.
Graag ontvangen we een mailtje met een foto en een kort verhaaltje over jezelf en jouw wensen.

Liefs,
A&M

Vrouwenstel uit Haarlem zoekt betrouwbare donor
Naam A&M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Vrouwenstel uit Haarlem zoekt betrouwbare donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven