Vrouwenstel regio Rotterdam zoekt donor / donor+

Wij zijn een vrouwenstel en wonen in de buurt van Rotterdam. Ik ben Joryn (34 jaar) en ik heb 8 jaar een relatie met Jantine (34 jaar).

Wij zijn twee rustige vrouwen, zijn stabiel en willen graag een gezin starten. We zoeken een donor die openstaat voor contact met het kind. Dit kan al op jongere leeftijd zijn, maar ook wanneer het kind al wat ouder is.
We willen dat het kind weet wie de vader is, zodat er geen zoektocht ontstaat met onbeantwoorde vragen. In hoeverre er betrokkenheid is, bespreken we graag samen met de donor. Wat ons betreft is hierin veel mogelijk, van weinig betrokkenheid tot meer betrokkenheid.

Vrouwenstel regio Rotterdam zoekt donor / donor+
Naam Joryn
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Rotterdam

Oproep

Vrouwenstel regio Rotterdam zoekt donor / donor+

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven