Vrouwenstel op zoek naar een donor

Hutten bouwen, kamperen in de natuur, glijden van de waterglijbaan, liedjes zingen op de fiets, op de surfplank in de zee, met de hond naar het bos, spelletjes spelen, boekjes lezen, filmpjes kijken op de bank, pannenkoeken bakken, stoeien in het grote bed, carnaval in Oeteldonk, een keer per jaar naar het Sprookjesbos, héél veel knuffelen en ons samen verwonderen over nieuwe dingen. Zoals je leest zien wij ons gezinnetje al helemaal voor ons. We zoeken alleen jou nog om dit mogelijk te maken.

Over ons: wij, twee vrouwen van 30 en 32 jaar, oorspronkelijk uit het Zuiden en Oosten van het land, zijn na ons studentenleven in het mooie Utrecht beland. We voelen ons fantastisch thuis in deze stad en hebben zeven jaar later een eigen huisje, een olijfboompje, een kwispelende viervoeter en veel zin om ons ‘gezin’ verder uit te breiden.

Het liefst zijn we veel buiten, borrelen we met vrienden, zijn we aan het reizen of sportief bezig. We zijn werkzaam in het onderwijs en in de NGO-sector. Beiden vanuit een overtuiging hier iets aan bij te kunnen dragen. Waar de een ietwat chaotisch en vol energie de dag begint, schept de ander structuur en bouwt wat rustmomenten in. Iets dat we wederzijds erg nodig hebben.

Over jou: wij gunnen het ons kind te kunnen weten waar hij/zij vandaan komt. Het is voor ons dus belangrijk dat je ervoor openstaat het kind een paar keer per jaar te zien, maar je vervult geen traditionele ‘vaderrol’. Je staat open voor een eventueel broertje of zusje. En je bent natuurlijk gezond. Een klik met jou is het startpunt om elkaar te leren kennen en hier verder over door te praten. Zodat we ook aan jou kunnen laten weten bij wie het kind terecht komt. We zijn benieuwd wie je bent en hopen dat je wat over jezelf laat weten.

Vrouwenstel op zoek naar een donor
Naam 2utrechtsedames
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Vrouwenstel op zoek naar een donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven