Vrouwenstel op zoek naar donor/donor plus

Hoi!

Wij zijn Jaël en Diana. We zijn allebei 27 jaar en woonachtig te Amersfoort in een mooi huis.
We zijn ruim 10 jaar samen en zijn in de zomer van 2020 getrouwd.

Diana is eigenaar van een dierenartspraktijk in Amersfoort en Jaël werkt als data analyst bij een groot telecombedrijf.
We houden beide van reizen, gezellig borrelen met vrienden en wandklimmen (boulderen). Verder houdt Diana van alles wat met dieren te maken heeft (gek hè), en is Jaël gek op hardlopen, gamen, pc’s bouwen en muziek maken.

Wij zijn op zoek naar een donor of donor plus. We vinden het belangrijk dat het kind weet wie zijn of haar vader is.
Wij willen graag de voogdij over het kind, maar we staan zeker open voor een constructie waarbij het kind geregeld contact heeft met de vader. Dat kan bijvoorbeeld in de vorm van het sturen van foto’s, bezoekjes en wanneer het kind wat ouder is bijvoorbeeld vakanties of af en toe een weekend bij de vader. Net wat jij prettig vindt.

Als dit goed klinkt voor jou, stuur ons dan een berichtje. We horen graag van je.

Vrouwenstel op zoek naar donor/donor plus
Naam Jaël en Diana
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus
Regio Amersfoort

Oproep

Vrouwenstel op zoek naar donor/donor plus

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven