Vrouwenstel met kinderwens

He toffe vent,

Wij, Moniek (28) en Minou (26) zijn op zoek naar een leuke, spontane man die onze kinderwens in vervulling kan laten gaan.

In juli zijn wij 7 jaar samen en zijn wij hier helemaal klaar voor. Wij wonen in het zuiden van het land in een leuk en vooral gezellig dorp. Minou werkt al enkele jaren op de buitenschoolse opvang en volgt nog een deeltijdstudie Pedagogiek, zij verwacht volgend jaar af te studeren. Moniek werkt fulltime bij een ICT-bedrijf als systeembeheerder, ook Moniek volgt een deeltijdstudie en gaat een avond in de week naar school.

We houden beiden van sporten en vinden het leuk om met vrienden af te spreken. Spelletjes, films en dagjes uit is wat wij het liefste doen. Minou is erg creatief en vaak bezig met activiteiten voor de kinderen op de BSO. Moniek is vaak heel de dag bezig en kan niet stil zitten. Ook komen de neefjes en nichtjes regelmatig langs en kunnen ze blijven slapen bij de tantes. Een dag vol leuke dingen en lekker eten.

Helaas vliegt de dag dan altijd voorbij en willen wij ook graag een klein hummeltje waarmee wij een gezin kunnen vormen.

Onze wens is om beiden, niet tegelijk, zwanger te raken het liefst van dezelfde donor. Wij vinden het leuk en gezellig als de donor af en toe contact wil houden met het kind, maar dat hij geen rol heeft in de opvoeding. Mocht je het niet prettig vinden om contact te hebben met het kind is dat ook geen enkel probleem.

Ben jij die leuke, gezellige, toffe man dan hopen wij dat je ons snel een berichtje stuurt.

Liefs,

Moniek & Minou

Vrouwenstel met kinderwens
Naam Minou & Moniek
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Vrouwenstel met kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven