Vrouw(enstel) gezocht voor co-ouderschap Amsterdam

24 januari 2020
NaamJ&C
Wij zijnMannenstel
Wij zoekenLesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wensCo-ouderschap
RegioAmsterdam
ProvincieNoord-Holland
Reageren viaAmsterdamCoouder@gmail.com

Oproep

Vrouw(enstel) gezocht voor co-ouderschap Amsterdam

Wij zijn twee mannen van 31 en 41 jaar uit Amsterdam. We zijn op zoek naar een vrouwenstel of single vrouw in Amsterdam voor co-ouderschap. Samen hopen we een stabiele, liefdevolle en rijke omgeving voor onze kind(eren) te bieden.

Kernwoorden:
Open minded
Sociaal
Maatschappelijk bewust / betrokken
Duurzaam
Cultureel
Intelligent
Humor en zelfspot
Sportief

Over ons:
We hebben beide een academische opleiding en zijn allebei met veel plezier en inzet werkzaam in de maatschappelijke sector. Voor ons is privé/werk balans erg belangrijk. We wonen nu (nog) ieder in ons eigen huis in Amsterdam centrum; samenwonen staat op de middellange termijn planning. We houden daarmee ook de flexibiliteit om dicht(er) bij de co-ouder(s) te gaan wonen. We hebben naast een warme familie, een waardevolle en diverse vriendengroep die voor ons klaarstaat.

We kennen een aantal co-ouderschapconstructies van mensen in onze omgeving. Wij zien zelf co-ouderschap niet als “second best” maar juist als een keuze en levensstijl waar we vol voor gaan. Samen de (soms intensieve) zorg delen en een klankbord vormen bij dilemma’s. Alle tijd en aandacht voor het/de kind(eren) als ze bij jou zijn, maar daarnaast ook tijd voor jezelf, vrienden, werk, etc. En vooral niet het idee dat je alles/iedereen tekort doet door tijdgebrek. We geloven dat we hiermee het/de kinder(en) juist meer kunnen bieden.

Geïnteresseerd? Stuur ons een mailtje! We horen graag van je!

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>