Vrouwenkoppel

Wij zijn op zoek naar een donor die ons wil bijstaan in dit proces.
Het belangrijkste vinden wij het vertrouwen naar elkaar en dat we een goede klik hebben voor we hier aan beginnen.
En zouden je graag willen leren kennen.

Wij zijn op zoek naar iemand die zich niet zou mengen in de opvoeding van het kindje.. maar wel open staat voor contact zo nu en dan! Wij zullen dan ook het kindje heel open en eerlijk opvoeden! En over alles open zijn.

Ik zou wat meer vertellen over ons.

Sharona:
Ik ben een dame met geen blad voor m’n mond, soms zeg ik iets meer dan ik eigenlijk wil… maar met mijn vlotte babbel praat ik dat altijd wel weer goed. Ik hou van een feestje op z’n tijd, maar vooral van lekker eten haha! Het allerliefste lig ik in de avond lekker met mijn vriendin op de bank met een filmpje of een serie aan. (En natuurlijk wat lekkers!) Ik ben heel vrij opgevoed maar wel met normen en waarden.

Amber:
Amber kijkt altijd graag de kat uit de boom en weet nooit zo goed hoe ze het gesprek moet beginnen.. Maar als je haar eenmaal kent is ze super lief en vooral heel zorgzaam! Ze houdt van honden en leuke dingen doen met onze neefjes en nichtjes. En ze is zeker ook niet vies van een biertje op z’n tijd! Ook is ze heel erg ondernemend en vind ze het heel leuk om een dagje/weekendje weg te gaan.

Ik hoop dat we je interesse een beetje hebben kunnen opwekken richting ons.

Groetjes!!

Vrouwenkoppel
Naam Sharona
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor
Regio Alphen aan den Rijn, Amsterdam, Bergen op Zoom, Capelle aan den IJssel, Delft, Den Haag, Dordrecht, Gouda, Haarlem, Leiden, Leidschendam-Voorburg, Rotterdam, Schiedam, Spijkenisse, Utrecht, Vlaardingen, Westland, Zoetermeer
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Vrouwenkoppel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven