Vrouw zoekt donor of voor-vader(s) voor kinderwens

Ik ben een 37 jarige alleenstaande vrouw met een nog onvervulde kinderwens. Ik heb al jaren een vaste baan en het kind zal niets te kort komen. Ik ben een rustige, liefdevolle en zorgzame vrouw. Ik zoek een donor of een wensvader of wensvaders. Indien co-ouderschap dan is het natuurlijk belangrijk dat we samen ook op 1 lijn liggen en elkaar goed kennen en zo ons regenboog gezin te vormen. Ik sta eventueel ook open voor alleenstaand moederschap. In alle gevallen zal de bevruchting alleen plaats vinden via zelfinseminatie.

Vrouw zoekt donor of voor-vader(s) voor kinderwens
Naam Cornelia
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus, Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Bergen op Zoom, Breda, Roosendaal, Tilburg
Provincie Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Vrouw zoekt donor of voor-vader(s) voor kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven