Vrouw 37 jaar, zoekt mannenstel voor co-ouderschap

Ik zoek een mannenstel om samen een kindje te krijgen en op te voeden.

Op dit moment zit ik in een huwelijk waarbij ik de ruimte krijg om te onderzoeken wat voor mij de mogelijkheden zijn om mijn kinderwens te vervullen.

Ik woon in Utrecht, en ben werkzaam in de acute zorg.
Ik zoek mannen die een zelfde kijk op het leven hebben, en daarbij een zelfstandig, sociaal, en gelukkig kind op deze wereld willen zetten.

Vrouw 37 jaar, zoekt mannenstel voor co-ouderschap
Naam Mischa
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap, Oriënterend
Provincie Utrecht

Oproep

Vrouw 37 jaar, zoekt mannenstel voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven