Vlaamse homoman met kinderwens

Hallo allemaal,

Ik ben een 45 jarige Vlaamse alleenstaande homo man die – net zoals jullie allemaal – een grote kinderwens heeft: des te ouder ik word, des te spijtiger ik het vind dat er geen ‘next generation’ komt die mee kan helpen om van de hele toekomstige boel een mooi en uniek potje te maken. Ik ben dus op zoek naar een vorm van co-ouderschap of een aanvaardbare variant daarop.

Ik ben een doodgewone – relatief intelligente – kerel, met goede vrienden, een leuke job en gezond gevoel voor humor die als er vraag naar is graag wat meer toelichting over mezelf geef via persoonlijk mailverkeer. (Neem voor alle duidelijkheid dus gerust contact op).

Ik wens jullie in elk geval allemaal veel succes in jullie zoektocht naar gezinsgeluk!

Warme groet

Vlaamse homoman met kinderwens
Naam Gaddo
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Vlaamse homoman met kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven