Vrolijke heterostel (M34 & V59) uit Den Haag zoekt lieve wensmoeder(s)

Hoi,

Mijn vrouw en ik zijn 8 jaar bij elkaar en op 18 december 2020 getrouwd. Wegens onze grote leeftijdsverschil is het helaas niet mogelijk om samen kinderen te krijgen (zij is 59 en ik ben 34). Ze gunt het mij van harte om vader te worden. En staat dan ook helemaal achter mijn besluit om een co-ouder te vinden. Ze heeft zelf een volwassen dochter en heeft niet de intentie om de moederrol over te nemen, uit respect voor de biologische moeder. Ze zal eerder de rol van een lieve tante/bonus-mama vervullen.

Ik zou mezelf omschrijven als een vrolijke, sociale, zorgzame en open-minded persoon, die een echte familiemens is. Fitness is mijn grote passie. Ik sport 4 x per week en eet gezond. Ik heb een atletische lichaamsbouw, ben 1.80 meter lang, heb zwart krullend haar en een getinte huidskleur. Ik ben geboren in Nederland, maar mijn ouders komen van Curaçao en Bonaire. Ik heb een leuke functie bij een semi-overheidsorganisatie en bezit een hbo-diploma.

Mijn vrouw is een lieve en ruimdenkende persoon, jong van geest en dol op kinderen. Ze komt uit Duitsland, maar spreekt vloeiend Nederlands.

We zijn beiden levensgenieters en houden van gezelligheid. Reizen, terrasjes pakken, naar de bioscoop gaan, concerten en festivals bezoeken zijn activiteiten die we graag doen.

Wij zijn op zoek naar een co-ouderschap. Het is onze wens om een familie/vrienden constructie te hebben. . Het is voor ons belangrijk om een goede vriendschap op te bouwen, zodat we het kind op een liefdevolle manier kunnen opvoeden in een harmonieuze omgeving. Als iemand die zonder vader is opgegroeid, weet ik hoe moeilijk dat kan zijn. Om deze reden wil ik een actieve rol in het leven van mijn kind(eren). Het is mijn wens om 2 kinderen te hebben met dezelfde persoon.

Mijn vrouw en ik zijn flexibele personen, dus hoe we de co-ouderschap invulling geven dat kunnen we gezamenlijk bespreken. Het is voor ons belangrijk om dicht bij elkaar te wonen en we overwegen zelfs te verhuizen als er een goede klik is. Als je vragen hebt of geïnteresseerd bent, stuur gerust een bericht. We reageren altijd,

Lieve groeten,
J & U

Vrolijke heterostel (M34 & V59) uit Den Haag zoekt lieve wensmoeder(s)
Naam Jariv & Ute
Wij zijn Hetero stel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Den Haag
Provincie Zuid-Holland

Oproep

Vrolijke heterostel (M34 & V59) uit Den Haag zoekt lieve wensmoeder(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven