Utrechtse/Amsterdamse ondernemende hetero vrouw van 34 zoekt vader(s) voor co-ouderschap.

Huurmoordenaar (34 jaar) die beroepsmatig marketingideeën omlegt voor geld. #killingit

In andere woorden, ik ben marketeer van beroep (in loondienst). Schrijf daarnaast boeken en geef mediawijsheid (eigen bedrijf) op middelbare scholen. En begeleid topsporters opweg naar de Spelen bij diens branding én koppel hen aan merken en campagnes.

Ik heb eigenlijk al heel veel mooie dingen bereikt in mijn leven en klaar om dat tezamen met heel veel liefde door te geven aan een kindje.

Het lijkt mij fijn om de zorg te delen dmv co-ouderschap. Omdat ik ook gesteld ben op mijn vrijheid en graag veel dingen onderneem. Daarnaast vind ik het belangrijk dat een kindje opgroeit in wereld omgeven door liefde en levenservaring. Ook leuk om te weten ik ben in het bezit van een grote groep vrienden en familie, waar ik heel trots op ben. En er is altijd ruimte voor leuke mensen.

Stuur vooral een berichtje als het je leuk lijkt om hier eens verder over te praten.

P.S. Ik vind dit net zo spannend, zenuwslopend en leuk als jij/jullie ;-).

Utrechtse/Amsterdamse ondernemende hetero vrouw van 34 zoekt vader(s) voor co-ouderschap.
Naam Francien
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amsterdam, Utrecht
Provincie Noord-Brabant, Utrecht

Oproep

Utrechtse/Amsterdamse ondernemende hetero vrouw van 34 zoekt vader(s) voor co-ouderschap.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven