Utrechts vrouwenkoppel zoekt donor

Hallo leuke man,

Wat fijn dat je deze pagina leest. Wij zijn Lilli (32) en Noor (30) en we komen dolgraag met je in contact!

De plastische titel van dit oproepje geeft al het hoognodige weg; ook wij zijn opzoek naar hulp bij het vervullen van onze kinderwens. Als potentiele donor ben je misschien wel compleet overrompeld door de vele oproepjes die hier op je wachten, dus wel willen je allereerst alvast enorm bedanken voor je tijd en aandacht.

Een klein stukje over ons: we hebben elkaar leren kennen tijdens onze studies aan de Universiteit Utrecht. Inmiddels zijn we bijna 10 jaar samen en gaan dat in augustus vieren op onze bruiloft. Daarna is het de hoogste tijd voor gezinsuitbreiding!

Wij zijn echte tegenpolen en zijn daardoor een goed team. Lilli staat krachtig in het leven, is handig, energiek en sociaal. Noor is weloverwogen, lief, rustig en inventief.

We wonen nu nog in Utrecht, maar hopen op afzienbare termijn te verhuizen naar Arnhem, waar we ons stadsleven willen combineren met wat meer ruimte en natuur. We gunnen ons kind de mogelijkheid om lekker buiten te ravotten en zijn zelf ook toe aan meer groen in de buurt.

Een klein stukje over jou: jij wilt niet de lasten van het ouderschap dragen of onderdeel van het gezin uitmaken, maar misschien wel aanwezig zijn bij de feesten en partijen. Je vindt het belangrijk dat de concrete invulling van je rol in overleg tot stand komt en vervolgens wordt vastgelegd in een donorcontract. Idealiter ben je niet ouder dan 42 jaar en sta je er voor open om ook de mogelijkheden voor een tweede kindje te bespreken.

Als jij je aangesproken voelt door dit oproepje, dan komen we graag nog heel veel meer over je te weten. We vinden het belangrijk om elkaar goed te leren kennen, zodat we kunnen ontdekken of er een klik is en onze verwachtingen overeenkomen.

Hopelijk tot snel, wij leggen alvast een biertje voor je koud!

Utrechts vrouwenkoppel zoekt donor
Naam Lilli en Noor
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Utrechts vrouwenkoppel zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven