Twee wens papa’s zoeken een wens mama(s)

Steeds vaker wordt er gevraagd op een verjaardag of feestje “en jullie, willen jullie geen kindje(s)?” Elke keer als die vraag weer gesteld wordt voel ik (Niels) weer een brok in mijn keel en een ongemakkelijk gevoel. Want Ja ik zou heel graag vader worden, wij samen willen graag vaders worden maar helaas is dat biologische samen niet mogelijk. De vraag en het antwoord blijft steeds hetzelfde maar telkens weer doet het toch weer een beetje zeer.

Om ons heen krijgen steeds meer stellen (hetero) het gezin wat ze willen, huisje boompje beestje. Het huisje het boompje en de beestjes zijn er al alleen het kan nog completer.

Hoe fantastische moet het zijn om samen vader te zijn, alle fases van dichtbij mee te maken, samen een nieuw klein mensje op te voeden en hem of haar normen en waarde mee te geven.

Wij Niels (Nederlands) en Fernando (Venezulaans) twee dertigers uit Huizen (NH) zouden graag ons geluk willen uitbreiden. Niels werkt in de woninginrichting (vloeren, raamdecoratie etc) daarnaast ook tekenaar van illustraties en comics. Fernando is chef-kok in Amsterdam en creatief denker van nieuwe smaakvolle gerechten. We zijn beide creatief op onze eigen manier, samen maken we graag wandelingen over de hei of door het bos, we houden van films, games, musea en van onze vakantie reizen door Europa of verder.

We zijn opzoek naar een Co-ouderschap verband van bijvoorbeeld 50/50 of 70/30. Wij hebben geen voorkeur voor een of alleenstaande vrouw of een lesbisch stel, voor ons is echter de klik tussen ons en de wensmoeder(s) het belangrijkste onderdeel aangezien we samen een kindje gaan opvoeden.

We kijken uit naar je (jullie) berichtje en hopen elkaar snel beter te leren kennen.

Twee wens papa’s zoeken een wens mama(s)
Naam Niels&Fernando
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Hilversum
Provincie Noord-Holland

Oproep

Twee wens papa’s zoeken een wens mama(s)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven