Twee vrouwen zoeken een lieve donor

Wij zijn H en G, 35 en 40 jaar. We zijn 5 jaar samen en wonen in een gezellige stadsbuurt in Zwolle. G is docent en H ontwerper.

Wij willen heel graag een gezin vormen. Dit is de reden waarom we hier een oproep plaatsen.

We zoeken een donor en zien de rol van deze donor niet als vaderfiguur. We stellen ons voor dat het fijn is voor onze zoon of dochter om te kunnen vertellen wie de donor is.

Wij hebben een liefdevolle relatie en een warme band met onze families en vrienden. Onze manier van leven is te omschrijven als positief en dankbaar. We lachen veel samen. We houden van eten met vrienden, lezen, wandelen en kamperen.

We hopen op deze manier een leuke man te ontmoeten. We zijn benieuwd naar wie jij bent en wat jou beweegt om donor te worden.
Als er van beide kanten interesse ontstaat, zouden we graag met je afspreken.

Groet,

H & G

Twee vrouwen zoeken een lieve donor
Naam H&G
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Twee vrouwen zoeken een lieve donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven