Twee vrouwen op zoek naar lieve donor

Wij zijn Kris en Eva en wonen in een rustige, groene buurt in Amsterdam. We zijn 41 en 37 jaar oud. Kris werkt als leerkracht in het basisonderwijs en Eva werkt als coach op een dagcentrum voor kinderen met een beperking. We zijn al 6,5 jaar samen en gaan volgend jaar trouwen. We houden superveel van elkaar en hebben een heerlijk leven samen. We hebben een goede band met onze families en vrienden en genieten ontzettend van de momenten met onze neefjes en nichtjes. Ook in ons werk ervaren we dagelijks hoe gelukkig we van kinderen worden.

Vandaar dat we nu de stap hebben gezet om deze oproep te plaatsen. We zouden zelf ook zó graag een gezin vormen, maar uiteraard hebben we daar een man voor nodig. 🙂
Daarom willen we in contact komen met een leuke, lieve en sociale man die onze donor wil zijn. We zijn op zoek naar iemand die het liefst een kleine (geen opvoedende) rol wil spelen in het leven van ons kind, zodat het weet wie zijn of haar biologische vader is. De invulling hiervan kunnen we samen bespreken en we staan zeker ook open voor jouw ideeën hierover.

We hopen op deze manier een leuke man te ontmoeten, zijn benieuwd naar wie je bent en waarom je donor wilt worden.
Ben jij diegene die we zoeken? We zouden graag eens met je kennismaken!

Groetjes Kris en Eva

Twee vrouwen op zoek naar lieve donor
Naam Kris en Eva
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Twee vrouwen op zoek naar lieve donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven