Twee vrouwen (en een kat :) zoeken donor voor kinderwens

Hallo daar!
Wij zijn Kim (33) en Sara (29), gek op elkaar en willen heel graag een baby! Voor ons kind lijkt het ons heel fijn dat de biologische vader vanaf de geboorte bekend is. Nog mooier lijkt het ons als de donor een kleine rol in het leven van ons kind wil spelen, door bijvoorbeeld bij belangrijke gebeurtenissen aanwezig te zijn of door soms gewoon een gezellig dagje weg te gaan met het kind. Maar dit laten wij aan jou! Wat meer over ons: wij wonen in Den Haag, genieten van ons leven met onze vrienden, (veel) boeken, reizen, hardlopen, onze lieve kat Benjamin, etc. Sara werkt als advocaat en Kim werkt in een museum.
Mocht onze wens aansluiten bij die van jou, dan gaan we heel graag eens een biertje of een koffie met je drinken!

Twee vrouwen (en een kat 🙂 zoeken donor voor kinderwens
Naam Kim en Sara
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Twee vrouwen (en een kat :) zoeken donor voor kinderwens

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven