Twee enthousiaste en liefdevolle vrouwen uit Amsterdam zoeken betrouwbare en leuke donor

Hallo allemaal, wij zijn Roosmarijn en Evelien, zijn beiden 31 jaar en wonen samen in Amsterdam. Wij zijn inmiddels 5 jaar bij elkaar en zouden nu heel graag invulling geven aan onze kinderwens. We zijn beiden sportief, sociaal en gedreven en wij houden ervan er op uit te trekken. Roos werkt inmiddels 7 jaar bij de bank en Evelien bijna 5 jaar in de eCommerce. Wij kunnen een kindje een stabiel en liefdevol gezin bieden.

We hopen een goede vertrouwensband op te bouwen met de donor en zijn bereid om foto’s van het kindje te delen om zo de donor op de hoogte te houden. Daarnaast willen wij ons kind de mogelijkheid geven om naar de biologische vader te vragen en als hij/zij het zou willen contact te leggen met de donor. Als het ons gegund is, zouden we graag allebei een keer zwanger worden van dezelfde donor, zodat de kinderen hetzelfde DNA delen.

Als de wederzijdse klik aanwezig is zouden we graag een donorcontract opstellen om e.e.a. in vast te leggen.

Meer weten? Gewoon vragen!

Groetjes,
Roos en Evelien

Twee enthousiaste en liefdevolle vrouwen uit Amsterdam zoeken betrouwbare en leuke donor
Naam Roosmarijn en Evelien
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor

Oproep

Twee enthousiaste en liefdevolle vrouwen uit Amsterdam zoeken betrouwbare en leuke donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven