Twee dames uit Brabant – zoeken een match met een donor

Hé jij!

Sta jij positief in het leven? Ben jij ondernemend, avontuurlijk en zorgzaam? Dan zou jij kunnen helpen om onze droom waar te maken😊

Wij zijn twee dames van 25 en 26 jaar. In 2013 leerden wij elkaar tijdens de studie kennen en sprong de vonk gelijk over. Niet veel later trokken wij bij elkaar in. Nu, meer dan 7 jaar verder, wonen wij al ruim 2 jaar in onze koopwoning in Brabant. Deze zomer geven wij elkaar het JA-woord. Allebei hebben wij een stabiele, vaste baan. De een werkt op kantoor en volgt daarnaast een HBO-studie. De ander werkt al meer dan 5 jaar voor de overheid. Mede door de stabiliteit, zijn wij samen klaar voor de volgende stap: een liefdevol gezin vormen.

Wat ons gelukkig maakt: familie, vrienden, reizen, sporten en muziek. Kinderen krijgen is een grote wens, maar daar hebben wij jou bij nodig. Om onze droom waar te kunnen maken, zijn wij op zoek naar een donor. Wij verwachten geen vaderrol, maar wij vinden het wel belangrijk dat de kinderen op een bepaalde leeftijd contact kunnen leggen. Sta jij daarvoor open?

Onze wens is om van jou twee kinderen te mogen krijgen, zodat er een genetische connectie is. Wij verlangen naar gezonde kinderen. Om die reden zouden wij via medische onderzoeken willen checken of er bepaalde risico’s uitgesloten kunnen worden.

De specifieke afspraken leggen we graag samen met jou vast in een donorcontract. Wij staan niet open voor donatie via de natuurlijke weg. Voor ons is het belangrijk om een goede match te vinden. Jij bent namelijk degene die ons leven gaat veranderen, terwijl je er weinig voor terug krijgt. Dat beseffen wij heel goed!

Ben jij degene die wij zoeken? Stuur dan een berichtje zodat wij het avontuur aan kunnen gaan.

Liefs

Twee dames uit Brabant – zoeken een match met een donor
Naam S en M
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor
Provincie Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Twee dames uit Brabant – zoeken een match met een donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven