Twee Bourgondische jongens uit Stad Groningen

Twee Bourgondische jongens uit Stad Groningen willen samen meer worden dan de leuke ooms die ze al zijn. 
 
Hij, net 40, zelf liefdevol geadopteerd en opgegroeid in Brabant, werkend in de culturele sector en hij, 35, geboren en getogen Noorderling, werkend als facilitair manager in een groot ziekenhuis, zijn klaar voor de volgende stap in hun tienjarige relatie. 
 
De etentjes, spelletjesavonden en weekendjes weg worden steeds vaker opgevrolijkt door de kleintjes van vrienden en het wordt tijd dat daar een eigen kleintje bij komt. 
 
We zijn op zoek naar een vrouw of koppel die met ons een kind op de wereld willen zetten. We bieden een warm en stabiel nest, omringd door liefhebbende familie en tal van vrienden.

Twee Bourgondische jongens uit Stad Groningen
Naam Mannenstel met kinderwens
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Groningen
Provincie Drenthe, Friesland, Groningen

Oproep

Twee Bourgondische jongens uit Stad Groningen

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven