Trotse mama zoekt donor voor brusje

Lieve lezer.

Zoals de titel al aangeeft, ik ben een trotse mama van een heerlijke, gezonde kleuter, met een wens voor een broertje of zusje. Een ooit zeer bevlogen, warme basisschooljuf die momenteel het roer omgooit en mijn passie gaat leven.
De donor die me hielp mama te worden van mijn lieve schat, liet me helaas zitten. Na lang twijfelen, want ik had liever dezelfde donor voor beide kindjes gehad, heb ik toch besloten een nieuwe donor te zoeken.

Ik zoek een donor waarmee ik dezelfde afspraken kan maken als de vorige keer:
Voor we beginnen bespreken we alles en leggen we het vast in een donor-contract.
Ik wil dat mijn kindje, zodra het vragen heeft, contact kan hebben met de donor. Die vragen kunnen komen met 3 jaar, eerder of later, maar ik wil graag dat contact dan mogelijk is.
Ik zoek geen geen co-ouderschap, ik doe het graag helemaal zelf, met mijn lieve vrienden en warme familie die me enorm steunen. Maar de donor op de hoogte houden, af en toe elkaar zien, foto’s, dat is allemaal mogelijk om af te spreken.
Ook zoek ik een donor die gezond is (uiteraard), liefst holistisch in het leven staat en en zijn lichaam met respect behandeld. Wij leven en eten gezond, en gaan bijvoorbeeld vaker naar een homeopaat dan de huisarts.

Herken jij je hierin en wil je me helpen, dan hoop ik dat je contact opneemt.
Warme groet.

Trotse mama zoekt donor voor brusje
Naam Bibi
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Hetero man alleen
Mijn wens Donor
Provincie Noord-Holland, Utrecht

Oproep

Trotse mama zoekt donor voor brusje

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven