(Trans)man zoekt donor

Lieve Donor,

Allereerst zal ik me kort even voorstellen: Ik ben een 25 jarige (Trans) man, wonend in Zuid-Holland. Ik zou mezelf omschrijving als een positief, bescheiden, open en zorgzaam persoon. Dit maakt dan ook dat ik vol liefde werkt in de gehandicaptenzorg met kinderen met een ontwikkelings achterstand en/of beperking. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om tijd door te brengen met familie en vrienden, en geniet ik enorm van alle kleine en mooie dingen in het leven.

Zoals ik al schreef ben ik transman, ik ben dus geboren als vrouw en in transistie gegaan naar man. Het feit dat ik gedeeltelijk in transistie ben gegaan, maakt dat ik nog de mogelijkheid heb tot het dragen van mijn eigen kind, wat dan ook een ontzettend grote wens van me is.

Echter ontbreekt er in het realiseren van mijn kinderwens enkel nog een donor. Ik ben dan ook opzoek naar een donor (welke geen opvoedkundige rol of gezag zal hebben) om via zelfinsemiatie zwanger te mogen worden. Het vooraf opstellen van een donor contract is hierin uiteraard vanzelfsprekend.

Ben jij de gene die me zou willen helpen? Dan zie ik met liefde uit naar je/jullie reactie.

(Trans)man zoekt donor
Naam Sem
Ik ben Transman
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor
Regio Dordrecht
Provincie Noord-Brabant, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

(Trans)man zoekt donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven