Toekomstige mamma of stel voor onze kleine

Lieve Mamma (of mamma’s),

Met gigantisch sterke kinderwens plaatsen wij deze oproep! Qua werk, huis in Friesland en Den Haag . We zijn 39 en 28 jaar werkend in Randstad. Bij mij 39 jarige al lang een daverend sterke kinderwens en mijn lieve man steunt mij hier echt volledig in. Het mooist zou zijn met super leuke vrouw of stel. Qua invulling denken wij aan 50/50 maar we staan ook open voor een andere verdeling zoals een (lang) weekend invulling.
We hebben beide goede banen in de randstad (docent en manager) en willen het super graag hebben over deze volgende grote stap.
We wachten op je bericht!

Danny en Damian

Toekomstige mamma of stel voor onze kleine
Naam Danny en Damian
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Onze wens Co-ouderschap
Provincie Friesland, Zuid-Holland

Oproep

Toekomstige mamma of stel voor onze kleine

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven