Toekomstig papa(s) gezocht voor co-ouderschap regio Heeze-Eindhoven.

Hoi ik ben Hanneke (33) en woon in heeze, op een iets alternatieve manier. Ik woon hier alleen en heb de regenboog vlag uithangen ;). Mijn kinderwens is groot en zou deze graag samen aan willen gaan, middels co-ouderschap. Ik neig naar een natuurlijke opvoeding (en levensstijl) en vrije school toekomst. Non vaccin in huidige circus is ook belangrijk voor mij, hopelijk ook voor jou.

Toekomstig papa(s) gezocht voor co-ouderschap regio Heeze-Eindhoven.
Naam Hanneke
Ik ben Lesbische vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Eindhoven
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Toekomstig papa(s) gezocht voor co-ouderschap regio Heeze-Eindhoven.

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven