Tilburgse wensmama (33) zoekt papa’s voor een modern family

Ha lieve wensouders in (de buurt van) Tilburg,
Mijn naam is Anne, ik ben 33 jaar en woon met veel plezier in Tilburg. Ik heb een heel fijn mooi leven met lieve mensen om me heen. Ik ben vrolijk, positief, stoer en ook heel lief. Ik heb leuk werk, sport graag en ben bezig met een gezonde levensstijl. Én ik ben heel enthousiast om samen met een mannenstel het idee van een modern family verder te verkennen, samen bedding te creëren, en bij een goede klik en gedeelde visie ook verder vorm te geven.
Ik gun mijn toekomstige kind(eren) papa’s en een mama om ze te omgeven met liefde. Co-ouderschap past hier in mijn ogen heel goed bij. Samen verantwoordelijk zijn, keuzes maken en genieten natuurlijk. Fijn voor ons maar ook vooral voor een kindje een hele fijne basis en omgeving om in op te groeien!
De papa’s die ik zoek wonen bij mij in de buurt, of willen hier komen wonen. Het is mijn wens om hier in Tilburg te blijven wonen. Verder vind ik goede communicatie, een heel goed gevoel en verbinding veel belangrijker dan een lang wensen en eisenlijstje. Uiteindelijk denk ik ook dat dat de echte succesfactoren zijn van een modern family. Ik oktober ga ik drie maanden met sabbatical naar Zuid-Amerika maar wil ook alvast heel graag dit avontuur verder aangaan. Spreekt mijn stukje jullie aan en wil je dit avontuur een stapje verder brengen dan vind ik het ontzettend leuk om met jullie in contact te komen!
Hopelijk tot gauw!

Tilburgse wensmama (33) zoekt papa’s voor een modern family
Naam Anne
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Tilburg
Provincie Noord-Brabant

Oproep

Tilburgse wensmama (33) zoekt papa’s voor een modern family

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven