Stel zoekt wensouder(s) in omgeving Deventer voor co-ouderschap!

Wij zijn Ferry en Huub, we wonen in het mooie Deventer aan de IJssel. Wij zijn beide 33 jaartjes jong en zijn 3 jaar samen. Ferry is optimistisch, houd (iets te veel) van zijn werk en is een sociaal dier. Huub werkt in het onderwijs, is een tikkie introvert, echt een familiemens en trekt graag de natuur in.

We hebben allebei een sterke kinderwens en we zijn geïnspireerd door het co-ouderschapsverhaal van vrienden van Huub. Door hun tip zijn we bij stichting Meer Dan Gewenst belandt en overtuigd geraakt dat co-ouderschap bij ons past. Wij zijn erg nieuwsgierig of co-ouderschap ook een optie is in de omgeving Deventer.

Ook op zoek? En nieuwsgierig na het lezen van dit berichtje? Laat vooral wat horen! Wij staan open voor een drankje om elkaar beter te leren kennen.

Stel zoekt wensouder(s) in omgeving Deventer voor co-ouderschap!
Naam Huub & Ferry
Wij zijn Mannenstel
Wij zoeken Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Onze wens Co-ouderschap
Regio Deventer
Provincie Gelderland, Overijssel

Oproep

Stel zoekt wensouder(s) in omgeving Deventer voor co-ouderschap!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven