Sportieve en reislustige Wens Vader zoekt Co-ouderschap – Zuid Limburg

Hi,

Ik ben een 37 jarige, sportieve en reislustige single gay man, woonachtig in het zuiden van Limburg. Graag kom ik in contact met single vrouwen/ koppels (welke vorm dan ook) die open staan voor het aangaan van co-ouderschap.

De wereld ontdekken en open staan voor andere culturen/ actief bezig zijn/ hard werken/ genieten van het bourgondische leven met familie en vrienden/ gezondheid en sport zijn kenmerken die op mij van toepassing zijn. Kinderen hebben mij altijd geboeid en zijn in mijn naaste omgeving een belangrijk onderdeel van mijn leven. Een grote wens is het krijgen van een eigen kind.
Daarbij is “onderdeel zijn van het leven van het kind” voor mij van wezenlijk belang.

De keuze van het krijgen van een kind is voor mij een hele bewuste. Ik zou het daarom prettig vinden om in eerste instantie de tijd te nemen elkaar beter te leren kennen.
Aangezien dit voor mij nieuw is en ik nog steeds aan het oriënteren ben sta ik open voor ideeën en opvattingen van eventuele co-ouder(s).
Ben je geïnteresseerd en wil je graag meer weten dan hoor ik het graag en sta ik open voor een nadere kennismaking.

De wereld is mooi, dat heb ik zelf mogen ontdekken, ik hoop dat die nog mooier wordt met het krijgen van een kind.

Sportieve en reislustige Wens Vader zoekt Co-ouderschap – Zuid Limburg
Naam Wens Vader Zuid Limburg
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap, Oriënterend
Regio Maastricht
Provincie Limburg (NL), Noord-Brabant, Limburg (B)

Oproep

Sportieve en reislustige Wens Vader zoekt Co-ouderschap – Zuid Limburg

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven