Spontane wensvader zoekt wensmoeder om co-vorm te bespreken

Ik ben al donor geweest maar nooit ‘vader’. Kinderen hebben zonder te kunnen ‘opvoeden’/ te zien opgroeien is zo’n groot gemis.

Vandaar mijn oproepje.

Ik ben homo, leef zonder partner, ben ik in goede emotionele balans, leef een gezond leven en ben gezond… en… ben helemaal happy.

Ik 63 jaar (186/79), maar ben jongensachtig typ. Karakterologisch ben ik met name (over-) enthousiast, een vrolijkerd, verzorgend, hou van er op uitgaan, zoveel interesses, hou van menselijk (-contact). Hou van praten/ luisteren en zinvolle communicatie… maar ook gein maken; jazeker! Nou ja… en nog veel meer.

Voor welke wensmoeder kan ik op enigerlei wijze aanvullend zijn?

Graag hoor ik van je!

Spontane wensvader zoekt wensmoeder om co-vorm te bespreken
Naam Geno
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen
Mijn wens Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland

Oproep

Spontane wensvader zoekt wensmoeder om co-vorm te bespreken

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven