Wensmoeder zoekt Donor

Beste Donor,

Hierbij een korte impressie van mijzelf. Ik ben een alleenstaande 40-jarige hetero vrouw en woon met veel plezier in een dorp aan de rand van Amsterdam. Ik werk parttime als radiodiagnostisch laborant in een ziekenhuis in Amsterdam.
Ik sta bewust in het leven en heb een gezonde leefstijl met af en toe bourgondische momenten. Ik kan erg genieten van de kleine dingen in het leven, het buiten zijn in de natuur, gezelschap van mijn vrienden en familie, samen uit eten, af en toe een concert, theather of bioscoop of simpelweg lekker in mijn eigen huisje.

Ik zie mijzelf als een zorgzame moeder, die haar kind veel liefde en vreugde kan geven en dingen over het leven kan leren. Datgene wat ikzelf als mooi ervaar in het leven zou ik graag met mijn kind willen delen. En ook hoe om te gaan met tegenslagen. Denken in oplossingen i.p.v. in problemen. Ik heb heel fijne mensen om mij heen, die mijn kind ook met open armen zullen ontvangen en liefde kunnen geven.
Ik vind het heel belangrijk dat iemand zichzelf kan zijn, dus dat geldt zeker ook voor mijn eigen kind.
Ik ben zonder geloof opgegroeid en wil mijn eigen kind ook zo opvoeden, zodat hij of zij daar een eigen beeld over kan vormen.

Ik ben op zoek naar iemand die voor mij een zaaddonor wil zijn. In het belang van het kind vind ik het erg belangrijk dat hij of zij weet wie de vader is, vandaar dat ik op deze manier een donor zoek. Ik denk bijv aan 1 keer per jaar een contact moment, zodat het kind wel een beeld van zijn/haar vader heeft.

Spreekt mijn profiel jou aan? Stuur mij dan gerust een berichtje dan kunnen we samen dieper op de inhoud in gaan en kijken of onze ideeen op elkaar aansluiten.

Wensmoeder zoekt Donor
Naam WensmoederK
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Hetero stel
Mijn wens Donor
Provincie Noord-Holland

Oproep

Wensmoeder zoekt Donor

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven