Single wensmama zoekt dolverliefd mannenstel

Ik ben Irma, single, 35 jaar en woon in Huizen met mijn drie (!) katten.
Van kinds af wist ik één ding zeker; dat ik graag moeder wilde worden! Een relatie lijkt alleen niet in de sterren te staan geschreven voor mij. Ik zou toch graag mijn droom willen verwezenlijken.
Ik ben op zoek naar een leuk, dolverliefd mannenstel, dat al een poos samen is en net zo’n grote kinderwens heeft als ik en vlakbij Huizen woont. Passen jullie (deels) in dit plaatje? Ik zie jullie berichtje graag tegemoet!

Single wensmama zoekt dolverliefd mannenstel
Naam Irma
Ik ben Biseksuele vrouw alleen
Ik zoek Mannenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amersfoort, Amsterdam, Hilversum
Provincie Noord-Holland

Oproep

Single wensmama zoekt dolverliefd mannenstel

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven