Single vrouw zoekt donor(+)

Ik ben Nikki, woonachtig in het centrum in Den Bosch met mijn hond. Ik werk op dit moment parttime als gids en ben me aan het omscholen om in de geestelijke gezondheidszorg te werken.

Al van jongs af aan heb ik een grote kinderwens en mijn leven is zo gelopen dat dat nog niet uitgekomen is. Alles is op dit moment op z’n plek en ik ben meer dan klaar om mijn kinderwens uit te laten komen.

Ik hou erg van buiten zijn en neem al mijn nichtjes, neefjes en oppaskindjes dan ook graag mee naar buiten. Daarbij houd ik erg van theater, muziek, koken, dieren, film en wetenschap, met name sociale wetenschap en filosofie.

Zelf heb ik aan de Academie voor Theater gestudeerd, en ben ik afgestudeerd als sociaal en cultureel antropoloog. Op dit moment werd ik daar niet actief in maar ook hier ligt nog altijd mijn hart.
Ik ben rustig, enthousiast, ondernemend, gevoelig, sociaal en sta altijd open voor een gesprek. Ik wil mijn kind een warm thuis bieden met een brede en open blik op de wereld waarin lekker ontdekt mag worden. Lijkt het je wat om elkaar beter te leren kennen, dan hoor ik graag iets.

Single vrouw zoekt donor(+)
Naam Nikki
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland, Antwerpen, Henegouwen, Limburg (B), Luik, Luxemburg, Namen, Oost-Vlaanderen, Vlaams-Brabant, Waals-Brabant, West-Vlaanderen

Oproep

Single vrouw zoekt donor(+)

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven