Single Surinaamse homo jongen (27) zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap

Hoi,

Leuk dat je mijn oproep lees. Ik heb al sinds mijn jonge jaren een kinder wens. Nu ben ik in een levensfase terecht gekomen waar ik een stabiel werk, inkomen en eigen huis heb. Ik ben ready voor de volgende stap in mijn leven: het opvoeden van een kind. Ik heb een partner, maar hij wil niet betrokken zijn bij de opvoeding, wat ik volledig respecteer.

Ik ben specifiek op zoek naar een vrouw/koppel voor co-ouderschap. Ik ben Surinaams-Hindoestaans, 27 jaar oud, queer en woon in het hartje van Nederland. De locatie maakt mij niet zoveel uit, zo lang het niet te ver is.

Spreekt dit bericht je aan? Stuur mij een bericht!

Single Surinaamse homo jongen (27) zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap
Naam Mo
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap

Oproep

Single Surinaamse homo jongen (27) zoekt wensmoeder(s) voor co-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven