Single hetero vrouw zoekt co-ouder(s)/donor+

Dag lieve wensvader(s)/donor+,

Ik ben een alleenstaande vrouw van 38 jaar en ik woon in Leiden. Ik heb een sterke kinderwens en ik wil graag in contact komen met iemand(en) 🙂 die oftewel een co-ouderschap wil aangaan of een donor+ rol wil vervullen. Ik ben afgestudeerd als kunstzinnig therapeute en ik ben jaren werkzaam geweest in de zorg. De laatste acht jaar heb ik als juffie gewerkt op een antroposofisch kinderdagverblijf en ik werk daar nu als assistent locatiemanager. Ik ben creatief, zorgzaam en vrolijk van aard. Ik heb affiniteit met de antroposofie en hoe er vanuit die visie naar kinderen, en de mens, wordt gekeken. Ik sta wel met beide benen op de grond. Ik kijk er erg naar uit om een kindje te verwelkomen en ik hoor graag van jullie/jou als je ook niet kan wachten op een klein hummeltje om keihard van te houden. Veel liefs, R.

Single hetero vrouw zoekt co-ouder(s)/donor+
Naam Rosa
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Donor Plus, Co-ouderschap
Provincie Noord-Holland, Utrecht, Zuid-Holland

Oproep

Single hetero vrouw zoekt co-ouder(s)/donor+

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven