Ready to be moms!

Hoi leuke man(nen),

Allereerst wat ontzettend bijzonder dat jij overweegt om een ander te helpen met hun wens in vervulling te laten gaan!

Wij zijn Lotte & June, twee positief ingestelde vrouwen van 36 & 32 jaar oud. We wonen in een prachtig huisje in hartje Amsterdam waar wij ontzettend blij mee zijn.

June is Fotografe en Pedagoge(hbo). Lotte heeft haar eigen bedrijf in multi media design. We hebben beide van onze hobby ons werk gemaakt, niet verkeerd toch!!

We gek op reizen! Snowboarden, kamperen in de duinen, met de camper door Nieuw Zeeland, backpacken in Cambodja! Making memories, daar houden wij van!

Naast reizen houden we van lekker koken, eten met vrienden, concerten en/of lezingen bezoeken, filosoferen, dansen en het lezen van een goed boek.
In de weekenden vind je ons vaak op het strand of in het bos voor een lange wandeling.
We hebben fijne vrienden en lieve familie waar we veel tijd mee doorbrengen, een warm netwerk waar we ontzettend dankbaar voor zijn!

We zijn nu 4 jaar samen en vullen elkaar goed aan! We zijn nog steeds knetter verliefd op elkaar en voelen dat we alles willen met elkaar. Zo ook de wens om een nieuw aardbewonertje/bewoonstertje op de wereld te zetten en hem/haar al onze liefde te geven. We are ready!
Helaas lukt het ons samen niet;) en daarom hebben we de hulp nodig van een leuke lieve betrouwbare man die ons daarbij kan helpen!

We zijn op zoek naar een donor of donor+. Iemand die geen actieve rol wilt innemen maar wel open staat voor contact wanneer het kind al op vroege leeftijd behoefte heeft om te weten wie de donor is. We vinden het heel belangrijk dat tijdens het groeiproces van het kind een open perspectief is t.a.v waar het vandaan komt. Hierover zouden we graag meer willen delen tijdens een een persoonlijk gesprek.

Voel je je aangesproken? Of heb je nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje! We zouden graag kennismaken om ieders wens hierin te bespreken en te voelen wat goed voelt!

Groetjes Ons

Ready to be moms!
Naam Lotte & June
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Hetero man alleen
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Ready to be moms!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven