Positief ingestelde hartelijke vrouw op zoek naar een donor of donor+

Beste man/mannen,

Het is niet gelukt om een partner te vinden om oa mijn kinderwens in vervulling te laten gaan. Gelukkig bestaan er andere mogelijkheden, wat maakt dat ik op zoek ben naar een donor of een donor+. Mijn voorkeur gaat uit naar een donor in Overijssel of in de aansluitende provincies. Tijdens telefoon- en fysieke gesprekken ga ik graag dieper in op dit thema, waar we verwachtingen kunnen uitspreken. Momenteel ben ik bezig met het voortraject bij een fertiliteitskliniek.

Bij deze een korte instructie over mij: ik ben 35 jaar en woon in Almelo. Als verpleegkundige werk ik in de GGZ. In mijn vrije tijd lees ik boeken, ik sport graag (golfen en crossfit), bezoek ik vrienden en familie en ben bij mooi weer graag buitenshuis.

Stuur mij een mail bij interesse. Graag tot ziens.

Groetjes,
Maya

Positief ingestelde hartelijke vrouw op zoek naar een donor of donor+
Naam Maya
Ik ben Hetero vrouw alleen
Ik zoek Homo man alleen, Mannenstel
Mijn wens Donor, Donor Plus
Provincie Drenthe, Friesland, Gelderland, Overijssel

Oproep

Positief ingestelde hartelijke vrouw op zoek naar een donor of donor+

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven