Passende en leuke zaaddonor gezocht !

Hé jij daar!
Wij zijn een gezellig vrouwenstel uit Twente van 32 en 26 jaar.
We zijn opzoek naar een leuke geschikte donor die kan helpen bij onze kinderwens. Het is van belang dat er een wederzijdse klik is. Om daar te komen willen we graag in contact komen met jou en op den duur elkaar ontmoeten onder genot van een drankje of hapje om elkaar nog beter te leren kennen.

We werken beiden al jaren lang met veel enthousiasme in de zorg. Hier zijn we elkaar ook tegen het lijf gelopen. De ene is sportief ingesteld maar kan af en toe ook zitten met een goed boek. En zo heeft de ander een passie voor koken en houdt ze van creatief bezig zijn.
Samen gaan we er graag op uit maar kunnen we ook lekker onderuit op de bank zitten met een goeie of juist slechte netflix film.

Onze vrienden zullen ons omschrijven als enthousiast, humoristisch, authentiek en avontuurlijk. Ook voor een gezellige en bourgondische avond kun je bij ons aansluiten.

We hebben een groot en liefdevol netwerk om ons heen, want dit vinden we belangrijk. Er valt nog zoveel meer over ons te vertellen maar stiekem zijn we ook heel benieuwd naar jou.

Om onze droom waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar een (on)bekende donor. Onze wens is in grote lijnen als volgt: wij verwachten van de donor geen vaderrol, maar wij vinden het wel belangrijk dat het kind, op een bepaalde leeftijd contact kan leggen, hiervoor moet de donor dus wel open staan. Ook zouden we graag, als het ons gegund is, een tweede kindje willen van dezelfde donor. De specifieke afspraken willen we graag vastleggen in een donor contract. We staan niet open voor een donatie via de natuurlijke weg.

Kun je je hier een beetje in vinden, dan zien wij graag je berichtje tegemoet.
Tot spreeks.

Lieve groetjes van ons.

Passende en leuke zaaddonor gezocht !
Naam Leuk twents stel
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor
Provincie Drenthe, Flevoland, Friesland, Gelderland, Groningen, Limburg (NL), Noord-Brabant, Noord-Holland, Overijssel, Utrecht, Zeeland, Zuid-Holland

Oproep

Passende en leuke zaaddonor gezocht !

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven