Papa’s gezocht!

Dag lieve mannen!

Wij zijn H en A, beiden 31 jaar en al 10 jaar een stelletje. We hebben elkaar leren kennen in onze studententijd in Amsterdam. Natuurlijk waren we twee feestvierende studenten, maar inmiddels zijn we doorgegroeid naar een stabiele relatie waarin ruimte is gekomen voor onze kinderwens.

Wie zijn wij? A is gestructureerd, rustig, begripvol en leergierig. Ze is werkzaam als docent. H is chaotisch, creatief en ondernemend en kletst je soms de oren van je hoofd! Ze werkt bij de overheid.

We zijn op zoek naar een lieve man die onze kinderwens in vervulling kan laten gaan. We willen graag dat jij (en eventueel je partner) ook een rol speelt in het leven van het kind, maar we zijn niet op zoek naar co-ouderschap. We gunnen het kind (een) lieve papa(‘s) die leuke dingen met hem of haar doet, zoals een dagje dierentuin, speeltuin, kinderboerderij of noem maar op! Je hebt geen voogdij, maar we geven graag ruimte aan een goede band tussen kind en papa(‘s). We hebben het graag met jou/jullie over wat het best voelt voor iedereen.

En wie ben jij? Wat wij zoeken in de papa: een lieve, spontane man. Je bent sportief, nieuwsgierig, ondernemend en bekijkt het leven van de zonnige kant. Herken je jezelf?

Het belangrijkste is dat de klik er is. We nemen dus graag de tijd om je goed te leren kennen. Durf jij dit avontuur aan? Stuur ons dan een berichtje!

Groetjes! H en A

Papa’s gezocht!
Naam H en A
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Mannenstel
Onze wens Donor Plus

Oproep

Papa’s gezocht!

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven