Papa

Hey,

Mijn naam is Rogier, 29 jaar en ik woon in Amsterdam. Een kinderwens heb ik al sinds mijn 15e dus ik weet voor 100% zeker dat dit is wat ik wil. Na mijn burn-out heb ik besloten om voor mezelf te beginnen. Ik heb een horecazaak nabij Rembrandtplein. Nu druk aan het verbouwen vanwege het hele corona gebeuren. Het is toch de ideale tijd ervoor.

Voor de rest ben ik vrij sociaal, open, leergierig. Dol op Baantjer en alles wat te maken heeft met crime. Ik vind het belangrijk dat een kind opgroeit met een vader en een moeder. Mijn vader liet ons juist in de steek en ik zou dat nooit bij m’n eigen kind willen doen.

Goede afspraken vind ik belangrijk over de toekomst van het kind.

Papa
Naam Roo
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel, Mannenstel, Hetero stel
Mijn wens Co-ouderschap, Oriënterend
Regio Amsterdam
Provincie Noord-Holland

Oproep

Papa

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven