Open minded donor(+) gezocht

Hallo!
Wij zijn Lianne en Mariska. Met ons levendig samengesteld gezin leven wij in het prachtige polderrijke midden-delfland.

Wij zijn een bewust gezin en houden van dieren en natuur. Het is hier altijd een drukke en gezellige bedoeling van kinderen, iedereen loopt in en uit. Niets is te gek, alles kan. Wij zijn altijd positief ingesteld, open minded en ondernemend.

Gelukkig zijn we zeker, maar nog niet compleet. Daarom zoeken wij een donor die open staat voor evt. meerdere donaties.

In een donor zoeken wij iemand die ook van gezelligheid houdt, een familiemens. Niet TE serieus en lekker spontaan. Beetje gek mag best! Ondernemend, stevig op de voeten en genieten van het leven. Affiniteit met kinderen is ook wel erg fijn. Interesse is muziek zou helemaal te gek zijn. Al met al zijn dit wensen van ons, maar geen eisen! Wij proberen een donor te vinden die zo veel mogelijk bij ons past maar eisen hebben we niet. Beetje richtlijnen zijn altijd handig zullen we maar zeggen.

Persoonlijke hygiëne is voor ons echt heel erg belangrijk. Voorkeuren mbt het uiterlijk zijn er niet echt.

Wat voor ons wel waardevol zou zijn, zijn sowieso foto’s maar ook jeugdfoto’s worden zeer gewaardeerd.

Wat voor ons erg belangrijk is, is dat het kind altijd zn vragen dan wel via ons als moeders of direct aan de donor kan stellen. De donor moet er dus voor open staan dat er ten alle tijden (summier) contact kan ontstaan. Mocht de donor het op prijs stellen, staan wij zeker open voor aantal keer per jaar via app/mail contact met update en evt. Foto. Een actieve rol van de donor wordt niet gewenst. Wij gebruiken graag een donor contract. Ook vinden wij het prettig om elkaar eerst even (kort) te leren kennen via app/mail en een eerste ontmoeting, om daarna pas definitief de knoop door te hakken. Het moet voor beide partijen goed voelen!

Als er nog vragen zijn, dan horen wij dat graag!

Groetjes,
Lianne & Mariska

Open minded donor(+) gezocht
Naam Lianne & Mariska
Wij zijn Vrouwenstel
Wij zoeken Homo man alleen, Biseksuele man alleen, Hetero man alleen, Mannenstel, Hetero stel
Onze wens Donor, Donor Plus

Oproep

Open minded donor(+) gezocht

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven