Op zoek naar wensmoeder voor CO-ouderschap

Hallo, ik ben B, 31 jaar en woonachtig in Ede. Ik ben van Surinaams hindoestaanse afkomst. Al langere tijd geleden had ik een kinderwens maar deze wens is met de tijd nog sterker gegroeid. Iets meer over mijzelf, ik ben single, werk 32 uur voor een OV bedrijf, woon in een 3-kamerwoning en heb een auto tot beschikking.

Ik ben op zoek naar een wensmoeder die flexibel is, die co-ouderschap voor 50/50 wilt of 60/40 en waarbij vriendschap heel belangrijk is.

Wil je meer weten? Stuur me een berichtje!
Groetjes B!

Op zoek naar wensmoeder voor CO-ouderschap
Naam Wensvader zoekt wensmoeder
Ik ben Homo man alleen
Ik zoek Lesbische vrouw alleen, Biseksuele vrouw alleen, Hetero vrouw alleen, Vrouwenstel
Mijn wens Co-ouderschap
Regio Amersfoort, Apeldoorn, Arnhem, Ede, Nieuwegein, Nijmegen, Oss, Utrecht, Veenendaal, Zeist
Provincie Gelderland

Oproep

Op zoek naar wensmoeder voor CO-ouderschap

Reageren op deze oproep

Met behulp van dit formulier kun jij in contact komen met de plaatser van deze oproep. De ingevulde informatie wordt in beginsel direct aan de steller van deze oproep gestuurd. Als de plaatser van de oproep dit wil kan deze contact opnemen via de mail. Verdere communicatie zal dan direct via mail plaatsvinden.
Een kopie van dit ingevulde formulier zal door Stichting Meer dan Gewenst 7 maanden beveiligd bewaard worden, met als reden om eventuele klachten beter te kunnen afhandelen. Door het formulier in te vullen en te versturen ga jij hiermee akkoord.

  • Voor het reageren op een oproep vragen we per januari 2021 een vergoeding van de servicekosten van €1,50. Hiermee willen we voorkomen dat plaatsers van oproepen lastiggevallen worden met reacties die niet serieus, vervelend of zelfs beledigend zijn. Bovendien steun je met deze kleine bijdrage Stichting Meer dan Gewenst. Dit bedrag is niet terug te vorderen.

Deze oproep vind ik minder gewenst!

Geïnspireerd, maar nog niet wat je zoekt? Plaats zelf een oproepje! >>
Schuiven naar boven